Öğretmen Mediha Mehmet Tetikol Ortaokulu

WEB https://tetikol.meb.k12.tr
Adres : 100.YIL MAHALLESİ EKREM TANTI CAD. BURHAN FELEK SOKAK NO 22 SÜLEYMANPAŞA/TEKİRDAĞ
VİZYON : Kendi ilgi ve yeteneklerinin farkına varan, işbirliği yapabilen, hedefleri olan, araştırmayı seven, milli değerlere sahip, üreten , bilgi ve becerisini çevresindeki insanlara anlatan ve onların gelişimine öncülük eden, bilim, teknoloji, sanat, spor gibi alanlarda Türkiye´yi dünyada tanıtacak, dinamik beyinler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen Sağlıklı ,mutlu, özgüvenli, barışçıl ve üretken bireyler olarak yetiştirmek. Özgür düşünen ve düşündüklerini yaşamına yansıtan Dününü unutmayan, bugünü yaşayan, yarını düşünen Ülkenin bölünmezliğine ve bütünlüğüne sahip çıkan Milli değerleri özümseyen, değerini bilen ve kültürel aktarımını yapan Kendi ilgi ve yeteneklerinin farkında olup bu becerilerini toplum için kullanmaya istekli bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2015
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 8:40-12:05 12:50-15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon : Pansiyonumuz yoktur.
Servis :
Ulaşım : VALİLİK ÖNÜNDEN 8 NO´LU OTOBÜSLERLE; MİNİBÜS DURAKLARINDAN İSE KIRMIZI RENKLİ MİNİBÜSLERLE OKULUMUZA ULAŞILABİLMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : 100.YIL MH. EKREM TANTI CD. MEHMET TETİKOL SK.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Hentbol,basketbol,futbol,voleybol,kros,folklör,takımları mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Bilişimle Üretim Projesi, Erasmus KA1,Geleceğimizi KODLAYALIM,ROBOTİK KODLAMA, Sağlıklı Beslenme, Su Tasarrufu, Atık Pil ve Atık Yağ Toplanması ile ilgili proje çalışmaları yürütülmektedir.